Boek
Nederlands

Word 2019

Peter Kassenaar (auteur)

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.

Microsoft Word 2019 is de meest gebruikte tekstverwerker ter wereld. U bedient het Office-programma met behulp van het dynamische lint met opdrachtknoppen en functies. In de nieuwe versie van Word zijn diverse functies duidelijker en werken ze nog beter,

Onderwerp
Word 2019
Titel
Word 2019
Auteur
Peter Kassenaar
Taal
Nederlands
Uitgever
[Culemborg]: Van Duuren Media, 2019
xiv, 370 p. : ill.
Aantekening
Geschikt voor Windows 10
ISBN
9789463560610 (paperback)

Besprekingen

Handboek voor de nieuwe, verbeterde versie van Word die bruikbaar is bij besturingsprogramma Windows 10. Dit hand- en oefenboek richt zich zowel op absolute starters als op (zeer) ervaren gebruikers. Voor de beginners zijn met name de eerste vijf hoofdstukken van belang. Deze basistraining bevat veel praktische oefeningen, genummerde instructies en toelichtende informatie. De hoofdstukken 6 t/m 10 zijn bedoeld voor de ervaren gebruikers. Elk hoofdstuk opent met de leerdoelen en sluit af met een puntsgewijze samenvatting. De laatste drie hoofdstukken zijn opgezet rond drie thematische onderwerpen: samenwerkend schrijven aan zeer uitgebreide documenten, gebruik van tabellen, opzetten van een mailing. De instructies zijn steeds duidelijk geformuleerd en worden ondersteund door veel zwart-witafbeeldingen. Door de uitgebreide index en de gedetailleerde inhoudsopgave is dit boek tevens een prima naslagwerk.